EXAM > Opiskelija > Tenttivierailu SAMKissa

Yleista SAMK:n tenttivierailuakvaarioista

Tenttivierailu SAMKissa on mahdollista kahdella kampuksella, Porissa ja Huittisissa.

Kampusten ulko-ovet ovat avoinna Ma-pe 7.45–15.00 muina aikoina kulku pääsykoodilla. Ellet ole saanut pääsykoodia tenttivarauksesi yhteydessä, ota yhteyttä eSAMK tukeen esamk.support@samk.fi tai +358 44 710 3149.

Tenttivierailijoiden osalta ei ole mahdollisuutta erityistenttijärjestelyihin.

SAMKin tenttiakvaarioihin ei saa viedä mukanaan mitään muuta kuin kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, joka laitetaan tentin ajaksi tenttikoneen viereen pöydälle sille merkittyyn paikkaan.

Muut tavarat jätetään tenttiakvaarioiden läheisyydessä oleviin lokerikkoihin. Porin lokerikko sijaitsee toisen tenttiakvaarion (tila B110) edessä ja Huittisten lokerikko on tenttiakvaarion (tila 142) oven vieressä.

Tenttiakvaarioissa on saatavilla korvatulppia ja nenäliinoja.

(HUOM! Tarkista aina poikkeukset esim. kesällä osoitteesta http://exam.samk.fi). Tenttiakvaarioiden ovet eivät ole lukossa ja tietokoneille ei tarvitse kirjautua, vaan kirjaudutaan vain EXAM-järjestelmään oman korkeakoulun tunnuksilla.

Porin kampus

Porin kampuksen tenttivierailuakvaario löytyy osoitteesta Satakunnankatu 23, Pori, tila B103. Kampus sijaitsee matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kampuksella ei ole maksuttomia pysäköintipaikkoja, mutta lähialueilta niitä voi löytyä.

HUOMIO! Käynti Porin kampukselle ulko-ovista voi vaatia ovikoodin. Ajantasainen ovikoodi löytyy tenttivarauksen vahvistussähköpostista.

Vierailutenttiakvaario, tila B103, on avoinna lukukausien aikana Ma - Pe 8.00 -21.00 ja La 8.00 -18.00

Porin tenttiakvaarioihin pääsy on helpointa, kun lähestyt kampusta Satakunnan kadun puolelta sivuovesta pyöräparkin takaa. Näin saavut suoraan tenttiakvaarion B110 eteen ja jatkamalla käytävää suoraan eteenpäin löytyy vierailuakvaario, tila B103 käytävän vasemmalta puolelta.

Kampuksen kartta yläpuolella olevan kuvan lähestymissuunnasta:

Huittisten kampus

Huittisten kampuksen tenttiakvaario löytyy osoitteesta Risto Rytin katu 70, tila 142 ja se on avoinna Ma - Pe 8.00 - 21.00 ja La 8-18.

Huittisten kampukselle kannattaa kulkea kuvassa merkitystä ulko-ovesta sisään.

Jatkamalla suoraan eteenpäin opasteiden mukaan tenttiakvaario 142 löytyy kirjaston takaa.

Käytössä olevat ohjelmat ja välineet

SAMK:n tenttivierailuakvaarion koneissa on Word, Excel sekä  Windows-laskin. Tiedostoista avautuvat .pdf, .mp3 ääni- ja .mp4 videotiedostot sekä jpg, gif ja png kuvat. Osassa koneista on lisäksi käytettävissä CAD-sovellukset, piirtopöytä tai kuulokkeet.

 

Ongelmatilanteissa

Mikäli tenttisi katkeaa teknisiin ongelmiin, poistu tilasta ja soita eSAMK tukeen numerossa 044 710 3149. Porissa voit myös pyytää apua ala-aulan Helpdesk:stä.

Opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu turvapuhelin löytyy Porissa tenttiakvaarion (B110) oven vierestä ja Huittisissa tenttiakvaarion (142) säilytyslokerikon päältä. Puhelinten vierestä löytyy tarvittavat numerot.

Mikäli teet tenttisi ma-to klo 17.30 jälkeen, pe klo 15 jälkeen tai lauantaisin, lähetä ongelmatilanteissa sähköpostia osoitteeseen esamk.support@samk.fi. Tällöin tukea tenttimiseen ei ole tarjolla. Vartija voi auttaa, mikäli lokerikkosi lukko ei aukea tai kampukselle tarvitaan apua. Mikäli tilanne vaatii nopeaa apua, soita aina hätänumeroon 112.