EXAM > Opiskelija > Tenttivierailu SAMKissa

Miten löydän SAMK:n tenttivierailuakvaarion?

SAMK:n tenttivierailuakvaario löytyy SAMK kampus Porista osoitteesta Satakunnankatu 23, Pori, tila B103. Kampus sijaitsee matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kampuksella ei ole maksuttomia pysäköintipaikkoja, mutta lähialueilta niitä voi löytyä.

HUOMIO! Käynti Porin kampukselle ulko-ovista voi vaatia ovikoodin. Ajantasainen ovikoodi on löydettävissä kirjautumatta osoitteesta http://exam.samk.fi  .

Vierailutenttiakvaario, tila B103, on avoinna lukukausien aikana Ma - Pe 8.00 -21.00 ja La 8.00 -18.00 (HUOM! Tarkista aina poikkeukset esim kesällä osoitteesta http://exam.samk.fi). Tenttiakvaarion ovi ei ole lukossa ja tietokoneelle ei tarvitse kirjautua, vaan kirjaudutaan vain EXAM-järjestelmään oman korkeakoulun tunnuksilla.

SAMKin tenttiakvaarioihin ei saa viedä mukanaan mitään muuta kuin kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, joka laitetaan tentin ajaksi tenttikoneen viereen pöydälle, sille merkittyyn paikkaan.  Muut tavarat jätetään Porin toisen tenttiakvaarion (huone B110) edessä oleviin lokerikkoihin. Tenttiakvaariossa on saatavissa korvatulppia ja nenäliinoja.

Tenttivierailijoiden osalta ei ole mahdollisuutta erityistenttijärjestelyihin.

 

Käytössä olevat ohjelmat

SAMK:n tenttivierailuakvaarion koneissa on Word, Excel sekä  Windows-laskin. Tiedostoista avautuvat .pdf, .mp3 ääni- ja .mp4 videotiedostot sekä jpg, gif ja png kuvat. Koneissa on headset kuulokkeet.

 

Ongelmatilanteissa

Mikäli tenttisi katkeaa teknisiin ongelmiin, poistu tilasta ja soita eSAMK tukeen numerossa 044 710 3149 tai pyydä apua ala-aulan Helpdesk:stä. Opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu turvapuhelin löytyy tenttiakvaarion (B110) oven vierestä ja puhelimen vieressä löytyvät tarvittavat numerot.  Mikäli teet tenttisi ma-to klo 17.30 jälkeen, pe klo 15 jälkeen tai lauantaisin, lähetä ongelmatilanteissa sähköpostia osoitteeseen esamk.support@samk.fi. Tällöin tukea tenttimiseen ei ole tarjolla. Vartija voi auttaa, mikäli lokerikkosi lukko ei aukea tai kampukselle tarvitaan apua. Mikäli tilanne vaatii nopeaa apua, soita aina hätänumeroon 112.

Kampuksen kartta ja lähestymisohje:

Tenttiakvaarioihin pääsy on helpointa, kun lähestyt kampusta Satakunnan kadun puolelta sivuovesta pyöräparkin takaa. Näin saavut suoraan tenttiakvaarion B110 eteen ja jatkamalla käytävää suoraan eteenpäin löytyy vierailuakvaario, tila B103 käytävän vasemmalta puolelta.

Kampuksen kartta yläpuolella olevan kuvan lähestymissuunnasta: