Loki

Loki on Satakunnan ammattikorkeakoulun opintotietojärjestelmä. Lokissa rakennetaan niin opetussuunnitelmat, toteutukset kuin henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat. Lokin käyttöliittymä koostuu työpöydistä, jotka toteutetaan eri käyttäjäryhmien roolien mukaan. Jokaisen työpöydän peruskäyttöoikeudet määräytyvät organisaation käyttäjäroolien mukaisesti. Oikeuksia voi tarkentaa ja lisätä käyttöoikeushallinnassa.

 

Opiskelijan työpöytä (PAKKI) - Opiskelijat näkevät täältä oman opetussuunnitelmansa, opiskelu- ja henkilötietonsa, valitsevat opintonsa ja ilmoittautuvat lukuvuodelle että toteutuksille jaksoittain.

Opettajan työpöytä - Opettajat luovat toteutuksensa opetussuunnitelman vuosittaisen etenemissuunnitelman mukaisesti täällä. Opettajatutorit voivat myös täällä seurata ryhmiensä opintojen etenemistä.

Suunnittelijan työpöytä - Opetussuunnitelmat, opintojaksot ja opintokokonaisuudet luodaan, hyväksytään ja julkaistaan täällä.

Korkeakoulupalveluiden työpöytä (KKP) - Pääasiallisesti opiskelijoiden tietojen hallinnointiin tarkoitettu työpöytä, missä voidaan alustaa, luoda ja päivittää opiskelijoiden henkilö- ja opiskelutietoja, esim. valmistaa opiskelija.

Pääkäyttäjän työpöytä - Hallinnollinen työpöytä järjestelmän pääkäyttäjille.

 

Lokin osoite on https://loki.samk.fi.