Hill > Opiskelija > Oma huone

Tunnus

Opiskelijoiden omat huoneet ovat osoitteessa https://eduhill.webex.com ja sinne kirjaudutaan Office 365 -tilillä.

Käynnistys ensimmäisen kerran

Kun tunnuksesi on valmis, kirjaudu (Sign In) https://eduhill.webex.com SAMK-sähköpostilla. Omassa näkymässäsi nimesi alla näet oman ”huoneesi” verkko-osoitteen, jonka voit jakaa osallistujille. Huoneesi verkko-osoite on yleensä muotoa https://eduhill.webex.com/meet/etunimi.sukunimi

Osoitteen alla on mainittu myös muut tavat (More ways to join), jolla käyttäjät voivat tulla mm. mobiilisti huoneeseesi.

Käynnistä huoneesi omassa näkymässäsi kohdasta Start a Meeting Näet kyseisestä painikkeesta onko sinulla käytössäsi työpöytäsovellusta (Use desktop app). Kun käynnistät huonettasi ensimmäisen kerran ohjelma pyytää asentamaan Webex Meetings app sovelluksen.

Voit jatkossa käynnistää huoneesi suoraan tietokoneen työpöytäkuvakkeesta

Kuvan, äänen ja työpöydän jakamiseen löydät ohjeita täältä

Ohjeet istunnon nauhoittamiseen löydät täältä

Huomioitavaa osallistujien mikrofoneista

Esityksen aikana istunnon pitäjän kannattaa pitää osallistujien mikrofonit suljettuina, jotta kohina ja ylimääräiset äänet, eivät heikennä puhujan äänen laatua ja johda huonoon tallenteeseen.

Istunnon vetäjä eli Host voi sulkea istunnossa olevien mikrofonit Participants ikkunan alareunan valikkorivin kohdasta Mute all, jolloin kaikki istunnossa olevat mykistyvät. Istunnon pitäjä voi mykistää mikrofoneja myös yksitellen painelemalla osallistujalistasta (Participants) mikrofoni kuvakkeita punaisiksi.