Tuudo

Tuudo

Tuudo on SAMKissa käytössä oleva opiskelijan arkea helpottava mobiilisovellus. Voit ladata sen maksutta sovelluskaupastasi ja kirjautumalla siihen SAMKin tunnuksilla saat näkyville SAMKin omat sisällöt ja tiedotteet. Tuudo on jokaisen opiskelijan arkipäivän työväline, josta löytyvät niin omat opinnot ja suoritukset, kirjastokortti kuin opiskelijaravintoloiden lounaslistatkin. Ota siis Tuudo käyttöön heti opintojen alettua!

Voit ladata Tuudo-oppaan  tästä Tuudo-opas 2021

 

Opintojaksopalaute Tuudossa

 

SAMKin opintojaksopalautejärjestelmä on yhtenäinen palautekanava kaikille SAMKin opintojaksoille. Voit antaa palautetta opintojaksototeutuksista, joilla olet ilmoittautuneena ja hyväksyttynä opiskelijana. Antamasi palaute on aina anonyymiä ja pääset antamaan sen heti opintojakson Lokiin merkityn päättymispäivän jälkeen 10 päivän ajan. Saat asiasta sähköpostia sekä viestin Tuudoosi.

Miksi palautteesi on tärkeä?

  • Opintojaksopalaute on tärkeä osa opetuksen ja toiminnan kehittämistä. Palautteen avulla opettaja voi kehittää opetustaan ja opintojakson sisältöä. Antamaasi opintojaksopalautetta käytetään myös koulutuksen suunnittelun ja koulutusohjelmien kehittämisessä. Antamalla palautetta olet mukana SAMKin laadullisessa kehittämisessä. Anna siis äänesi kuulua!

Miten annat palautetta?

  • Palautetta pääset antamaan Tuudossa tai sähköpostiin saamassasi viestissä olevan linkin kautta.
  • Tuudo myös muistuttaa sinua palautteen antamisesta siinä vaiheessa, kun palautteenanto on ajankohtainen ja saat myös sähköpostiisi viestin asiasta.
  • Palautetta annat koko opintojakson toteutuksesta.

Kuka palautetta lukee?

  • Opintojakson opettaja saa palautekoonnin ja voi antaa vastapalautetta palautteen antaneille opiskelijoille.
  • Koonti numeerisista palautteista tulee opintojaksopalautteen antaneille opiskelijoille vastapalautteena Tuudon kautta.
  • Opettajalla on mahdollisuus antaa myös sanallinen, palautetietoon perustuva oma palautteensa palautetta antaneelle opiskelijaryhmälle. Tämä palaute näkyy opiskelijoille Tuudon kautta.

 

Hyvä palaute on asiallista, rakentavaa, hyvin perusteltua ja auttaa kehittämään toimintaa. Lisäksi on tärkeä tuoda esille kehittämisideoita ja nostaa esiin myös hyviä ja toimivia asioita opintojakson toteutuksessa.

Opintojaksopalaute on SAMKin sisäistä tietoa, jota käytetään opintojaksojen toteutusten ja laajemmin koko SAMKin opetuksen kehittämiseen.