Yhteistyö-Moodleen rekisteröityminen

Aluksi

Ole hyvä ja huomioi aluksi seuraavat asiat:

  1. Varmista, että käytät käyttäjätunnusta luodessasi sähköpostiosoitetta, johon sinulla on varmasti pääsy koko hankkeen tai kurssin ajan.
  2. Jos sinulla on SAMK-tunnus, voit kirjautua käyttäen sitä.

Käyttäjätunnuksen luominen

Mene osoitteeseen https://samkmoodle.samk.fi/  ja valitse kieli. Aloita käyttäjätunnuksen luominen klikkaamalla ”Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus!”.

Käyttöehdot ja käyttäjätunnuksen luominen

Tutustu aluksi huolellisesti käyttöehtoihin.

Hyväksy esitetyt käytänteet.

Kirjoita haluamasi käyttäjätunnus, salasana ja sähköpostiosoitteesi kahdesti sekä etunimesi ja sukunimesi. Paina lopuksi Luo uusi käyttäjätunnus.

Käyttäjätunnuksen vahvistaminen

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Aktivoi käyttäjätunnuksesi klikkaamalla sähköpostiisi tulleessa viestissä olevaa linkkiä.

Mikäli et saa alla olevan kaltaista sähköpostia viiden minuutin sisällä rekisteröitymisestä (muista tarkistaa myös sähköpostisi roskaposti/spam -kansio!) lähetä sähköpostia eSAMK tukeen esamk.support@samk.fi siitä osoitteesta, jota käytit rekisteröitymiseen.

Kun olet klikannut sähköpostissa saamaasi käyttäjätunnuksen vahvistuslinkkiä, selaimesi ohjautuu sivulle, jossa saat ilmoituksen käyttäjätunnuksen rekisteröimisen hyväksymisestä.

Kirjautuminen Moodleen ja kurssialueelle

Vahvistettuasi käyttäjätunnuksen voit kirjautua SAMK:in Yhteistyö Moodleen.

Ja liity kurssialueelle saamassasi ohjekirjeessä ilmoitetulla kurssiavaimella.