Yhteistyö-Moodleen rekisteröityminen

Aluksi

Ole hyvä ja huomioi aluksi seuraavat asiat:

  1. Jos olet hakemassa opiskelupaikkaa, eikä sinulla ole ole vielä SAMK-tunnusta, käytä samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit ilmoittautuessasi E-lomake ja Opintopolku -palveluissa.
  2. Jos sinulla on jo SAMK-tunnus, voit kirjautua käyttäen sitä.

Käyttäjätunnuksen luominen

Mene osoitteeseen https://samkmoodle.samk.fi/  ja valitse kieli. Aloita käyttäjätunnuksen luominen klikkaamalla ”Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus!”. Varmista, että käytät käyttäjätunnusta luodessasi sähköpostiosoitetta, johon sinulla on varmasti pääsy koko valintaprosessin ajan.

Huom! Älä käytä nykyisen oppilaitoksen tai työpaikan sähköpostia, jos pääsysi näihin on edes mahdollisesti katkeamassa valintaprosessin aikana esimerkiksi valmistumisen tai työnantajan vaihtumisen vuoksi.

Käyttöehdot ja käyttäjätunnuksen luominen

Tutustu aluksi huolellisesti käyttöehtoihin.

Hyväksy esitetyt käytänteet.

Kirjoita haluamasi käyttäjätunnus, salasana ja sähköpostiosoitteesi kahdesti sekä etunimesi ja sukunimesi. Muista käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin käytit aiemmin eLomakkeella. Paina lopuksi Luo uusi käyttäjätunnus.

Käyttäjätunnuksen vahvistaminen

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Aktivoi käyttäjätunnuksesi klikkaamalla sähköpostiisi tulleessa viestissä olevaa linkkiä.

Mikäli et saa alla olevan kaltaista sähköpostia viiden minuutin sisällä rekisteröitymisestä (muista tarkistaa myös sähköpostisi roskaposti/spam -kansio!) lähetä sähköpostia eSAMK tukeen esamk.support@samk.fi siitä osoitteesta, jota käytit rekisteröitymiseen.

Kun olet klikannut sähköpostissa saamaasi käyttäjätunnuksen vahvistuslinkkiä, selaimesi ohjautuu sivulle, jossa saat ilmoituksen käyttäjätunnuksen rekisteröimisen hyväksymisestä.

Kirjautuminen Moodleen ja kurssiin / valintakokeeseen

Vahvistettuasi käyttäjätunnuksen voit kirjautua SAMK:in Yhteistyö Moodleen. Jos olet tulossa valintakurssille tai -kokeeseen klikkaa ”Entrance Examinations / Valintakokeet”.

Ja liity kurssialueelle saamassasi ohjekirjeessä ilmoitetulla kurssiavaimella.